A Viktória Panzióba családokat és gyermekeket is várunk. A szállás 4 éves korig ingyenes, 4 és 10 év között 50% kedvezményt biztosítunk a szállás áraiból. Szobáink pótágyazhatóak, így biztosan mindenki elfér majd. Programcsomagjaink között pedig biztosan valamennyi család talál olyan lehetőséget, amely a gyermekei számára is élményt nyújt.
Panziónk nem rendelkezik azokkal a feltételekkel és adottságokkal, melyek ahhoz szükségesek, hogy négylábú kedvence is otthonosan érezze magát. Kérjük, ha pihenése helyszínéül a Viktória Panziót választja, kutyáját, cicáját stb. máshol helyezze el. Köszönjük.
A panzióhoz privát, zárható, kamerával megfigyelt parkoló tartozik, melyet vendégeink díjmentesen vehetnek igénybe. Autója, motorja, stb. itt biztonságban lesz.
A Balaton néhány perces sétával elérhető. A Balatonlelle központjától csupán néhány száz méterre lévő panzióból a hűs habokért sem kell sokat gyalogolni. A szabad strand mindössze 400 m, a Napfény Élményfürdő alig 900 m-re van.
Recepciónk reggel 9.00-től este 22.00 óráig várja önt. Rövid távú fejlesztési terveink egyike, hogy a szolgálat 24 órás legyen. Természetesen, ha önnek a megjelölt időszakon kívül van ránk szüksége, a rendelkezésére állunk.
A Viktória Panzió házirendje ebből a szempontból nem tér el az általánosan bevett szokásoktól. Vendégeinket arra kérjük, hogy szobáikat délelőtt 10.00 óráig hagyják el. Új vendégeink számára délután 14.00 órától este 20.00 óráig tudjuk biztosítani szállásuk elfoglalását.
Igen. Szállásunkon mind a bankkártyás, mind a SZÉP-kártyás fizetésre lehetősége van.
Igen. A ház egész területén díjmentes WiFi hozzáférést biztosítunk.
A Viktória Panzió, amellett, hogy grillezési lehetőséget nyújt vendégeinek, saját étteremmel is rendelkezik. Éttermünkben, külön díj ellenében, félpanziós rendszerben, kontinentális reggeli igényelhető. 2016-tól vacsorát is biztosítunk a hozzánk érkezőknek, választható menü keretei között.
Éttermi szolgáltatásaink jelenleg fejlesztés, bővítés alatt állnak. Terveink szerint a speciális étkezési igényeket is szeretnénk kielégíteni, de, természetesen, ez csak lépésenként megvalósítható. Kérjük, a pillanatnyi kínálatról érdeklődjön telefonon, mielőtt hozzánk érkezne!
Panziónk területén ön egy finn szauna, illetve egy infraszauna kényeztetését élvezheti, valamint elérhető egy aprócska erősítőterem is. További szolgáltatásokat programcsomagjaink keretében érhet el, melyeket a fürdőkkel együttműködve alakítunk ki.
Panziónk jelenleg is azon dolgozik, hogy ne pusztán szállást biztosítson vendégeinek, hanem mindenben támogassa pihenésüket. Ezért folyamatosan alakítjuk ki horgászathoz, borkóstoláshoz, vitorlázáshoz kapcsolható csomagjainkat. Hogy az ön közlekedését megkönnyítsük, bérautókkal állunk rendelkezésére. A panzióban remek közösségi programként dartsozásra is mód van.
Ha minket választott pihenése helyszínéül, a szállás lefoglalásakor 50% előleget kell fizetnie. Ha utazása, nyaralása meghiúsul, 1 hónappal a tervezett érkezése előtti lemondás esetében ezt az összeget ön visszakapja. 1 hónapon belüli lemondáskor a visszafizetés nem áll módunkban. Megértését kérjük, és köszönjük.
Munkatársaink a magyar mellett angolul, németül is a rendelkezésére állnak.
A vasútállomás és a buszpályaudvar csupán 5 perces séta tőlünk.